TÄNÄÄN RÄJÄYTIN TAJUNTANI

Poistin tänään Spotify-tilini. Vuosien musiikkihistoria soittolistoineen taivaan tuuliin.

Tarkoituksella.

Syy tilin poistoon oli yhtä aikaa yksinkertainen, että monimutkainen: Tykkään aloittaa välillä alusta niin pienissä kuin isoissakin asioissa. Spotify lienee sieltä keskimittaisesta päästä tällä skaalalla.

Alusta aloittamisessa on minulle aina jokin positiivinen alavire. Tai ylävire. Vire. En minä tiedä. Tällä kertaa tein sen kyllästyttyäni musiikkiin. Ei koskaan mitään uutta, aina samaa vanhaa… Paskaa. Omat soittolistat… paskaa. Spotifyn suositukset… Paskaa. Tykätyt biisit… Kyllä vain, paskaa. Näinhän ei todellisuudessa ole, mutta fiilis on fiilistä.

Jote asensin Deezerin. Löysin Flown. Siis sen tykätyistä bändeistä luodun suositteluradion. Löysin myös HiFitason äänenlaadun.

Räjäytin tajuntani.

Tästä varmasti lisää myöhemmin.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top