Jyskyn jyskyn jyskyn

Viikonloppu, lauantai, penkkiurheilupäivä, touhupäivä.

Käytimme tänään aviomiehensä vastikään menettänyttä ystävääni kauppareissulla. Annoin hänen jutella niitä näitä koko matkan, vastailin niitä näitä takaisin. Tuntui olevan tarpeen. Tyhjänpäiväisen tärkeä höpöttely. Oli mukava olla korvana ja itse pääasiassa hiljaa. Ostin uusia boksereita ja sukkia. Nekin tulevat tarpeen.

Päänsärkyä

Päätäni on tänään särkenyt koko päivän. Jyskyttävää kipua. Sellaista, joka ottaa rytminsä sydämen sykkeestä. Särky hellitti hetkeksi iltapäivän päiväunien jälkeen, mutta palasi takaisin illaksi. Nyt on kuitenkin viikonloppu, joten en suostu menemään nukkumaan vielä, vaan touhuan niitä näitä tietokoneella. Muun muassa tätä kirjoitellen.

Päänsärystä johtuen tämä kirjoitus on aiempia lyhempi. Pätkäteksti.

Formuloita ja muuta urheilua

Mainittakoot, että Formuloiden aika-ajot olivat varsin mielenkiintoiset. Suomalaisittain hyvä tulos, sillä Valtteri Bottas lähtee huomenna seitsemänneltä sijalta Espanjan GP:hen. Mielenkiintoinen asetelma! Pisteitä ropisee ja podiumillekin on hyvät mahdollisuudet. Saas nähdä!

Emma Kimiläinen ajoi Formula W-Seriesin Espanjan kisassa neljänneksi! Hienosti tehty. Kimiläinen on tällä hetkellä yksi tärkeimmistä suomalaisista urheiluesikuvista maailmalla. Hyvä kun hän pärjää lajissaan.

Huomenna pelataan Valioliigan päätöskierros. Aion katsella silmä tarkkana, että miten Liverpool pärjää ja samalla vilkuilen tuloksia Manchester Cityn ottelusta. Mestaruus ratkeaa siis huomenna!

Mutta se siitä. Tekstistä siis. Pääasia, että sain tämänkään vertaa kirjoitettua.

Kuuntelen:

Katselen: Linus Tech Tips serverinrakennusvideota (Youtube)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *