Tänään sain asioita valmiiksi

Tänään (ja aiemmin tällä viikolla) olen saanut mukavasti asioita valmiiksi!

  1. Web sovellusten perusteet -kurssi.
    • Kurssi, jonka lopputyön sain valmiiksi oikeastaan jo viime viikolla. Tämä lopputyö on radiotaajuushakupalvelu, jonka nimi on What’s The Frequency (kavereille WTF).
  2. Java-ohjelmointikurssi
    • Tämän painoin pakettiin alkuviikosta. Lopputyönä tein Javan Springbootilla REST backendin endpointit visailuohjelmalle, jota pystyy ohjailemaan HTTP CRUD -metodeilla. Eli periaatteessa voisin tehdä tämän pohjalta perus verkkosivut joilla tätä visailua pelataan.
  3. Pilvipalvelut -kurssi
    • Tämän sain tehtyä juuri äsken valmiiksi. Tämä kurssi toimi sillä tavalla, että viiden viikon aikana opiskeltiin itsenäisesti (ja satunnaisten etäoppituntien muodossa) teoriaa pilvipalveluista. Tässä kurssissa suolana oli se, että oppimismetodit ja muodot oli täysin itse valittavissa. Eli voit joko kirjoittaa esseemuotoisia vastauksia kysymyksiin tai sitten ottaa enemmän kädet-päälle (hands-on) lähestymistavan tekemällä konkreettisia pilvipalveluasennuksia ja kokeilemalla erilaisia palveluita. Itse valitsin aika lailla 50/50 molempia, eli niin teoriaa kuin konkretiaakin.

Kaikin puolin mukava, leppoisa ja opettavainen jakso! Nyt pari viikkoa lomailua kouluhommista ja hiihtoloman jälkeen projektijakson kimppuun!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *